Workshops & Coaching

Workshop: Lightroom - Basisvoordigheden

Heel veel foto's gemaakt? Zie je veel mogelijkheden om foto's te verbeteren? Wil je ze meteen op het web publiceren? Wil je goede prints maken en diavoorstellingen? Dit is allemaal mogelijk met Adobe Photoshop Lightroom. Een alomvattend programma dat speciaal is toegespitst op de fotograaf. De vele mogelijkheden maken ook de drempel om het programma te gebruiken hoger. Deze workshop laat je snel en efficiŽnt starten met het opzetten en gebruiken van Lightroom. Zowel het beheren, het bewerken als ook het publiceren van je foto's komt aan bod. Ontdek de vele mogelijkheden van de Bibliotheek module, de kracht van de Ontwikkel module, en de mogelijkheden van publicatie in de Print module, de Diashow module en de Web module. De workshop is verdeeld in in 2 sessies van 3 uur

Aantal deelnemers:
5-20
Duur:
2 sessies van 3 uur (1 week ertussen)
Plaats:
in overleg
Neem contact op voor meer informatie of een afspraak

Persoonlijke Coaching: Technisch Advies

Met digitale fotografie kwamen veel mogelijkheden en veel vrijheden. Maar ook veel drempels en technische taken. Foto's beheren, werkproces van camera naar print of web, kleurmanagement, etc. Met name het opzetten en op elkaar afstemmen van alle onderdelen is een uitdaging. En wat je in ieder geval wilt voorkomen is de meeste tijd doorbrengen achter de computer in plaats van met de camera in de hand. Laat je persoonlijk adviseren en een werkomgeving opzetten die efficiŽnt is en je de aandacht laat geven waar je er meest plezier en energie van zult krijgen. Dit advies is geheel op maat gesneden wat betreft de onderwerpen als de manier waarop het gegeven wordt.

Technisch advies wordt gegeven aan 1 of 2 personen volledig op maat gemaakt.

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak

Persoonlijke Coaching: Landschapsfotografie

Niets werkt beter dan praktijkervaring. Deze aanpak bestaat uit een voorbereidingssessie om de basis van landschapsfotografie te bespreken met daaraan gekoppeld een sessie in het veld. Bij landschapsfotografie is de kwaliteit van het licht het belangrijkste aandachtspunt. Tijdens het zogenaamde "Gouden Uur" (rondom zonsopkomst en zonsondergang) is het licht optimaal. Dat is dan ook het uitgelezen moment voor de praktijksessie. Aangezien het weer hier een belangrijke factor zal spelen is flexibiliteit van beide partijen belangrijk bij het welslagen.

Coaching in landschapsfotografie wordt gegeven aan 1 tot 4 personen en is in hoge mate flexibel in te richten.

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak